Onsdagskväll

Och nyss hemkommen från jobbet. Farfar var & lämnade av C efter efter en heldag+natt. Han hade inte sovit på hela dagen så gissa vem som ligger i "joffan" och snarkar nu. Hm måste väcka honom snart, själv vill jag ju inte vara uppe halva natten. Nu är det inte långt kvar, jag har fått reda på vem som blir min vikarie & jag tror att det blir bra. Har haft en bra dag på jobbet (har många fina elever & många bra kollegor) men tyvärr fick den ett ganska tråkigt slut, jag säger bara, vissa föräldrar.... S har jour i natt igen... jobb, jobb, jobb. Igår fick jag fina örhängen & en sjal i min favvofärg i present, tack älskling, finns inget man uppskattar så mycket som en present på veckans värsta dag.  Nu pasta!!!! Har kolhydratladdat i flera månader nu. Funderar på att beställa en tischa med trycket ostmackor & pasta byggde denna kropp, kommer nog att matcha min glammiga gravvo-look perfa.
krams

Lite frulle

vid datorn innan hell-day kickar in ordentligt. Åker strax & är hemma vid 22 ikväll. En hel- dag, -em och kväll på skolan alltså.  Har varit dålig på att uppdatera... har så mycket att göra nu sista veckan innan jag blir utsläppt. C har iaf kortdag idag 9 - halvett och tur är väl det eftersom han har sovit oroligt inatt från klockan 4, han vill sova i mitten, sen på sidan, dricka välling- 2 gånger, bli kliad på ryggen osv i evighet. Gissa vem som vaknar varje gång? Nu ska jag gå & se om det finns någon första hjälpen mot ett svullet & rynkigt feja, typ lite smink.
Kram glitter & glamour-morsan

Ny morgon ny dag

Piggelin efter en minst sagt tidig läggning av C & mej igår. Strax innan halvåtta! Nu redo för lite healthy morgonstress, iväg till gagis & sen till bussen. Idag skriver 8:orna sitt svenskprov direkt på morgonen så jag hoppas bussen är i tid. Hm vad ska man kränga på sig idag då?? Leggings & lakan med morgonrocksskärp & storkofta kanske.

Koll på årstiderna

Jag: "Vill du ha jackan på dej? Det blåser lite kallt idag"
C: "Ja, det börjar bi höst"
(Mmm & du börjar bli stor...)

Atjoooooo, dagens gravvo-krämpa blev en förkylning alltså...


Mamma...

Rita en vespa. -Jag vet inte om jag kan men ok jag försöker, hur gör man då? C: "En tank & en sadel & en tuff kille vet du väl!" Jag: Ok då (gör ett försök). C: "Det här är ingen veppa, det tycker jag inte. Du ka göra om den" (gör ett försök till) C: "Ok mamma du kan inte, gör en amblublans istället. Kan du det då?"

Rita en vespa


Godare än kaffe...


Eftermiddag i solen...

Älskar september, skönt att andas, svalt om fötterna och fina grejer i affärerna. Två lektioner idag var alldeles lagom. Det är riktigt roligt att jobba - när det handlar om halvdagar, det är ungefär det jag orkar med just nu.  Åkte med snälla Cathrine till stan, vi fikade jordgubbssmoothies & gjorde lite ärenden. Fast jag var ganska ineffektiv måste jag säga, en ynka present lyckades jag fixa, trots att jag vaggade fram i ett par timmar. Såg en alldeles underbar pojkduffel men har köpstopp på barnkläder för den här månaden iallafall. Allt var bra med lillasyster, nu hade hon växt ordentligt sen sist och inget tillväxtultraljud behövdes. Jag hade också växt riktigt duktigt (den där vågen kan inte stämma, eller vad var det du sa till barnmorskan sis?)

Torsdagsmorgon i gravvo-jeansen igen...

Nu är jag tillbaka igen, morgonrocken har bytts ut mot de enda jeans jag kommer i nuförtiden, tack Caths! C har sovit som en prins hela natten & även den lilla har varit ganska lugn. Idag 2 lektioner sen barnmorskan. Bra då hinner jag ett litet varv på stan, behöver köpa 4 presenter...

Onsdagsmorgon i morgonrock

Har verkligen inte tid att vara hemma idag och pengar kostar det också, men vad gör man om man inte kan. Fick migrän igår på em vid konferensen, la mig vid 19 & tänkte att det är borta tills imorron men det var ju inte det.  Vaknade flera gånger på natten av C som sov oroligt, av mig själv som drömde stressiga drömmar & av en hyperaktiv bebis med långa ben som sparkade vilt omkring sig. Så - hemma idag alltså, tänkte låta C sova tills han vaknar & sen gå till gagis med honom, han verkar också lite sliten. Borde sova samtidigt, det enda som hjälper mot den här skiten är ju att sova men känner mig så stressad att det är svårt. Imorron är det barnmorskan igen, hon ska kolla så lillasyster växer ordentligt, förra gången var hon lite liten mot innan, inom normalen men längst ner på skalan. Så det känns skönt att kontrollerna är tätare nu. Morgonkram

Just another day in Paradise

Hm få se nu 14 dagar -1 = 13 +1 studiedag kvar. Efter gårdagen känner jag att en seriös nedräkning är på sin plats. På en halvdag lyckades det mesta hända, nu strax bussen & möte kl 8, känner mig inte förberedd eftersom jag trodde att jag skulle vabba idag men C tillfrisknade mirakulöst snabbt, som vanligt. Gårdagens bästa Callekulakommentar: "Men mamma har du ingen snopp??" Vi måste köpa en på lörda till dej".

På Bergaprommis


Stilig gm med ballong


Sigge & ballongerna


Partyfamiljen


Lite efterlängtat mormormys


På flyguppvisning med Jack N


Prommis


Redo för flygplansbuller


Skön söndag...

... frulle i soffan och DN söndag, C leker själv med sina bilar, snart ska han iväg på cirkus med farmor & farfar. Igår var det flyguppvisning på Malmen för C & S & farfar och sedan födelsedagsfika hos Sis. C & Sigge kunde inte sluta kramas... vi stannade kvar på middag & sen blev det filmkväll. I eftermiddag blir det en tur till brandstationen med Henry, några bilder från helgen...

Fredagmorgon

och ganska utvilad känner jag mig, trots tidig morgon. C var inte helt lätt att få liv i kvart över 6 imorse men man får ha sina knep, när han upptäckte att han skulle få ha shorts på sig (långa) blev han på bra humör direkt. Varje morgon har S & han en shortskamp som C alltid förlorar men imorse var varje sekund precious som attan & med långa strumpor till (snyggt) blir det ju inte kallt direkt. Ingen vagn & ingen cykel och två väskor, tack gud att han var på bra humör & knatade på uppför backen själv, jag fick visserligen bära några meter men när jag sa att det var farligt för magen hoppade han ner direkt. Först på gagis var han men förhoppningsvis blir han hämtad först också, glöm inte det Stevo! puss


Först på jobbet...

Är jag nästan varje morgon, rätt så skönt att slippa slåss om dator, kopieringsmaskin & dricka kaffe i lugn & ro. Idag är det längsta dagen. C vaknade morgonen till ära halvsex. En rostad macka med mycket smör, välling & Nicke Nyfiken räddade morgonen. Nu engelska med 8B, paaaaartyy.

Nu sussar...

båda älsklingarna i sovrummet och jag viker tvätt & slötittar på den vita masajen, kommer ihåg när vi var i Thailand & inte hade så många böcker med oss så alla fick läsa samma, bl.a den. Kom precis hem efter en dag på stan, skulle luncha med Anna & köpa lite underkläder men det blev visst en hel del annat också. Bland annat hittade jag en fin kofta på Solo för halva priset & lite basiclinnen. Eftersom magen är i vägen hela tiden spiller man alltid på den så 5 vita ribbade linnen är ungefär lagom för en vecka, hihi. S har haft jour i helgen men han hade tur för det hände inte så mycket. Igår hade vi en mycket trevlig kväll hemma hos familjen Waernér tillsammans med familjen Renström & S kunde vara med hela tiden. Pojkarna leker så bra ihop att man glömmer bort att kolla till dem. Tyvärr har jag varit lite dålig med bildtagande, kanske får önska mig en liten smidig kamera i delivery present, känns lite klumpigt att släpa med den stora överallt. I veckan håller jag tummarna för min kollega L & hans date L....kul. Nu är det nog dax för väckning av Nerosarna.

1 september

Kände mig ganska bra igår men idag orkade jag knappt upp ur sängen så det blir att stanna hemma imorron också. C sover hos farfar & farmor i natt & S väntar på att bli utsläppt från psyk.
Har iaf fått vikarie för idag & imorron, han ringde imorse lite halvhysterisk & undrade vad han skulle göra sista kvarten med en klass vilken det nu var, dvs han gick ut från klassrummet & gick & ringde mej?! Jag sov & visste knappt vad han pratade om. Inget smidigt jobb att vara sjuk från direkt.
C är full av roliga kommentarer nu. Han är besatt av att vara tuff. Idag ville han ha luvtröja och kepa över den, varför då sa jag. Tuffa killar har så, jaha. Exakt samma mode som Ljungsbrogangstrarna alltså. Han tycker också att det är mycket tufft att röka. Fråga mig inte vad han har fått det ifrån, jag känner typ inte ens någon som röker. (Häromveckan när vi varpå stan plockade han upp en fimp från marken som han började cowboy-röka). "Ska Carl röka?" frågade han imorse när vi såg på nyheterna (det handlade om att rökare oftare får MS än andra), Nä, det ska du verkligen inte, "Det ska jag verkligen" svarade han då.  Nu ska jag fortsätta kolla på  Octuplets-mammadokumentären på 5:an, den får mej att känna mig så lagomgravid på nåt sätt.

RSS 2.0