Fjantig far


C - Vad vill du bli när du blir stor?
-Jag: Vet inte, bra fråga. Jag är ju redan ganska stor.
C - Jag vill iallafall bli polis. ELLER militär. Fast inte läkare-
Jag: Nähä, vaddå då?
C: Tycker det är lite...eh  fjantigt.
Det går en stund... sen säger han:
- Fast säg inget till pappa. Han kanske också vill bli polis då.

Båttur och bebbemys...

Har haft en riktig familjehelg med massor mys och frisk luft inte minst. Carl hade önskat sig kombon simhallsbesök och thaimat, så det fick det bli i fredags. Igår utnyttjade vi vårt presentkort på kryssning på Göta kanal. Vi åkte från Berg till Borensberg och tillbaka, en nätt liten tur på 8 timmar. Vi var lite oroliga för att barnen skulle bli rastlösa men det gick faktiskt väldigt bra. Helt underbart väder var det ju också.
Idag var det kalasdags hos dagiskompis hos Carl, sen åkte vi till Ljungsbro för att beundra världens finaste lillebror Elis.
Sötaste tjejerna Edith och Sigrid förbereder sig för hemfärd...

11 september

Idag fyller min lillasyster 30 år. Grattis fina! Vi firade henne igår och skulle egentligen fortsatt idag, om inte smågrabbarnas magsjuka kommit emellan. För 10 år sen idag bodde hon i Stockholm och jag hos henne några veckor innan jag skulle åka och plugga i Frankrike. Jag satt i soffan i Sundbyberg och läste "Gömda" kommer jag ihåg när jag satte på Tv:n. På kvällen skulle vi ha gått på stand up comedy på Norra Brunn, men vi hamnade någon annanstans istället och överallt i tunnelbanan gick människor och grät...
Veckan som gått har innehållt lite av varje. Som till exempel husvisning, friluftsdag, kompisdejt, sjukdag, 30-årsmiddag, utflykt, gm-besök... Här en bild från i tisdags när Jessan och Sara kom och hängde med oss + smågrabbarna förstås. Bara lille Tage som inte kom med på bilden... Grann-Ebba trivdes omringad av alla killarna.
Lördagsutflykt till Gamla Linköping
Söndagmys vid brasan...
Pannkakor till söndagsmellis när dagis-Linus hälsar på.
Och egentligen har vi väl bara en önskan inför veckan. Att slippa magsjukan som kusinerna åkt på. Att de lekte flera timmar ihop igår låtsas vi inte om...

RSS 2.0