Evighetslånga januari...

går mot sitt slut. Mycket bloggande har det verkligen inte blivit. Lite synd eftersom det är roligt att hålla sitt fotoalbum levande, men det har inte funnits tid till det tyvärr. Ser fram emot februariljus, tulpaner och många semlor, men mest av allt lite ledig tid. Imorgon är jag mammaledig med Carl och på tisdag med Sigrid. Det har varit ett riktigt pussel att få allt att gå ihop men med hjälp av mormor och farmor, ett par Larsson-dagar, en garantidag för Carl och resten med "vanliga" mammadagar för Sigrid gick det ändå att lösa. Känns bra att lilla Sessan fick vara hemma en månad till innan hon börjar på världens bästa Snigeln. Helgen har gått i raketfart...Igår hade vi kombinerad leg.fest och födelsedagsfest för Stefan.
Fin pepparkvarn, badrumsinredning och en övernattning på seglarhotellet i Sandhamn var några av presenterna.
Glada tjejer i varsin ny fyndklänning :) Den stora har som vanligt problem med att hålla ögonen öppna.
När jag skypade med Ullis i morse ramlade familjen Lindqvist in på mysigt spontanbesök
Märtha och Sigrid förundras över en macka. När de åkt hem blev det storhandling och sen en tur till jobbet igen. Usch dessa eviga söndagsturer, åkte vid ett och var hemma vid åtta på kvällen. Hade liksom en idé om att läraryrket skulle gå att kombinera med familjeliv. Skönt att det fanns flera söndagsjobbare där iallafall.

Gott Nytt år!

Önskar vi er! 2010 har varit ett jättebra år, ett av de absolut bästa faktiskt. Ett år rymmer så mycket men går så snabbt ändå. En massa positiva saker har hänt. Det har ploppat ut en hel hög med bebbar, vänner har gift sig, jag har fått nytt jobb (minst 3 gånger under året :)) Stefan har äntligen fått sin legitimation. Visst, allt har inte varit rosenrött men rätt så rosa ändå. Till det mindre roliga har hört att få allt att gå ihop, att gå på föräldraledighet och köpa hus samtidigt var kanske inte den bästa kombon - och inte hade vi den mest samarbetsvilliga kombin heller, tur att vi har snälla päron båda två... Årets nyårsönskan blir att vi bland tidiga mornar, eventuella maginfluensor, mellanmjölksspill, nerkissade madrasser och förkylningar fortsätter att skratta åt allting ganska ofta och om det ändå skulle kännas för torftigt önskar vi oss minst en glamourhelg i halvåret på lyxhotell. Och nu året i bilder...

RSS 2.0