Novemberdagar...

Gröna tofsar precis som Pippi. Sigrid: "Vill ha joooooos mamma! Jag: Vad säger man mera då? (typ tack) Sigrid: Hammarlyck. End of discussion.
Pepparkaksbak med kussarna...
Imorgon blir det lussebak hemma hos farmor och farfar för barnen har jag hört och idag stod det en klädd julgran och glittrade på jobbet. Undrar just om favvon från förra året har börjat säljas på konditoriet i Ryds Centa - Lussebullesemlan, sjukt god. Men kanske ska ta det lite lugnt med det. Idag frågade några elever förtroligt om jag var gravid. "Du ser ut att vara i andra eller tredje eller fjärde månaden" sa den ena. "Eller femte", sa den andra. "Vi ska be till gud att du är gravid, vi lovar". Ja... fast nä det behövs inte sa jag. "Det märks att du inte är arab då hade du blivit skitglad för det" sa de då.

Ledig fredag!

Frulle på Waynes, lite shopping till Novemberkalasen. Lite shopping för shoppingens skull... Brasa, ny tidning och lugna barn. Hostiga men lugna. Ett tag där kände jag mig nästan lite rastlös. Det varade ett par minuter men ändå... mycket konstig och ovan känsla. Den gick över när jag tittade åt höger och fick syn på ett berg svenskprov som skulle rättas och sedan åt vänster rakt mot toppen av tvättstugans galna tvättberg. I helgen ska vi fika oss igenom 3 födelsedagskalas och ett pepparkaksbak med kusinerna, klart man måste ha nya skor då.
Tv-spel och gympastik...

2 år!

Tänk att det redan gått två år sedan vi i dimmigaste november fick träffa dig för första gången. Lång och smal med mallig mun och liten trollnäsa... vi tog på dig en rödrandig sparkdräkt och då såg jag direkt, vet inte om det var det röda mot den där bestämda munnen som gjorde det, jag bara visste det då, du var en SIGRID såklart. Och nu kan vi givetvis inte föreställa oss hur vårt liv hade varit utan alla dina kramar och pussar och ditt eviga snackande, underbara underbara du.
Morgonuppvaktning
Släktkalas!
Helnöjd med nya vinterväskan
Matchar med tant Julia
Under eftermiddagen och kvällen var det många klänningar som skulle provas.
Många blir det när det är kalas! Här syssling Carl-Axel mfl. Tack allihopa för en mysig eftermiddag och alla fina presenter; klänningar, andra kläder, hund, overall, docka, hemstickade dockkläder, ängel, bonad, armband mm.

En skön vecka...

går mot sitt slut. En alldeles lagom vecka med massor mysigt "häng" med familj och kompisar utan stress. Höstväder, middagsdejter, några fransklektioner, hemmarättning, vintershopping, lekparkshäng, filmkväll, bokläsning, långprommisar...tänk om livet kunde vara så här balanserat jämt...tänk om det faktiskt inte är omöjligt.
På prommis ner till vattnet i Ekängen undrade en tant om det var våra barn allihop eller om vi var ett dagis på kvällspromenad.
Tips till Jan Björklund mfl. Om du vill höja kvaliteten i skolan inför en administrativ dag i veckan så att vi har chans att hinna med vårt arbete. Jag är så kluven till mitt jobb. Det ÄR ett fantastiskt jobb. MEN priset är för högt som det ser ut nu. Jag vill och kan inte jobba gratis en halvtid i månaden för att kunna göra ett bra jobb... Men än så länge är det bara fredag och snart dags för hämtmat och lite mysigt kompishäng...

RSS 2.0