Sommarsöndag

Efter de 5 första arbetsdagarna på en evighet kom helgen rätt välkommen. Inte blev det sämre av sommarvädret idag heller, det är som om man njuter lite extra när man vet att det är på väg bort. Vi passade på att åka och bada och grilla korv med kussarna.
Sedan var det dags för ettårskalas för lille Max.
Lola, paket och kulspruta -sen är man redo. Tycker det är lite gulligt att S tyckte det var dags för Lola att få följa med på nåt också och favvoritdockan Emma lämnades för en gångs skull hemma...rättvist ska det va'
Mysigt uteklas med tårta, kakor och lek bjöds vi på...
Nu läggdags! Imorn börjar läsåret på riktigt. Ny klass och nya mentorskollegor, det ska bli roligt!

Sista lediga dagarna...

Anna var på helgbesök och vi började med fredagsmys på Storan
Sedan åkte vi till Rönnäs för att ta vara på de sista lediga dagarna på bästa sätt...
 
 
 
 
 
Sigrid passade på att ta sig en tupplur
 
Medan vi andra latade oss kämpade Sigrid på i potatislandet. Tack för en mysig helg!

Vadstena!

En utflykt om året brukar det bli till Vadstena. Några måsten är rean på barnklädesaffären Krusbär och så en handfull till butiker som jag inte minns namnet på. Men det viktigaste är förstås den traditiomsenliga fotograferingen på bocken (ja inte för mig då förstås, även om det kanske skulle vara intressant att se hur många nya rynkor det går på ett år). 
 
 
 
På bocken 2012 alltså...
2011...
2010...
2009...

Cypern!

Lata dagar. Mer i vattnet än på land. Sand överallt, lukten av grillat, sopor, ordet för dagen; buffé, magra haltande katter som stryker runt borden, krimskrams i butikerna, sandiga pocketböcker i solstolarna, kokosdoft, miniland, minigolf, aktiviteter för barnen; minimara, ansiktsmålning, pärlpyssel... Ja ni vet hur det luktar och smakar om en klassisk charter.
Barnen älskar poolen och vi andra havet. Resultatet blev oftast kompromissen poolbad efter frukost och havshäng efter lunch.
 
 
 
Det är väl knappast någon annan gång man är så mycket tillsammans som på en resa...
 
 
 
Nöjd för stunden...tills hon kom på att hon inte alls ville vara katt utan ett monster...
 
 
 
 
 
 
 
Jamen go natt då brorsan!
På hemväg! 

RSS 2.0